HTML

Én készültem

Mindenről, ami oktatás. Középfokú, felsőfokú, szakképzés, felnőttképzés, nyelviskolák, tanfolyamok. Szubjektív vélemények, javaslatok, ajánlatok és jogsegély diákoknak.

Friss topikok

Címkék

Fizikushallgatók gyülekeznek Budapesten

2011.08.12. 20:04 gellertgabor

Augusztus 11. és 18. között.Budapesten tartja éves konferenciáját a Fizikushallgatók Nemzetközi Szervezete (International Association of Physics Students). A rendezvényt minden évben másik országban rendezik. A magyarok igazán büszkék lehetnek, ugyanis a nemzetközi szervezetet 1987-ben Debrecenben hozták létre, miután az előző évben Budapesten első ízben találkoztak a világ számos országából összegyűlt fizikus egyetemisták, tapasztalataik kicserélése céljából.Akkor még kevesebb, mint ötven résztvevő jelent meg, a mostani konferencián azonban már több, mint négyszáz fizikushallgató vesz részt. 


A konferencián előadások hangzanak el a legkülönbözőbb témákban, ezen kívül a hallgatók ellátogatnak szakmai műhelyekbe és laboratóriumokba, valamint felkeresnek számos turisztikai célpontot is. Az eseménynek a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem ad otthont, a programokat pedig a Magyar Fizikushallgatók Egyesülete szervezi.

Prédikátor 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://enkeszultem.blog.hu/api/trackback/id/tr143149630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása